Uutisia

Exlibris

Uusia exlibriksiä työn alla


Etiketit

Pari Etikettiä työn alla. Tässä toinen. Tuotteen varmaan arvaa.


Haasteita

Työn ohessa pitäisi ehtiä osallistua muutamiin säännöllisiin haasteisiin. Hulluin niistä on tämä AnimaloonCollective, piirrä heliumilla täytettyjä eläimiä, joka kuukauden toinen tiistai. Viimeisin aihe oli Siili.

hedgehog


Yhteistyössä

Vuosi 2019 on alkanut työntäyteisesti. Takana on jo iso kuvitusurakka Rokua Health & Spa:lle ja työn alla sarjakuva Muhoksen kunnalle. Vuoroaan odottamassa kuvankäsittelytyöt tuleviin vaaleihin ja ehdolla päivitystä aiemmin piirtämiini Markkuun luontopolun kuvituksiin.

Verkkokauppaan on myöhemmin keväällä tulossa uusia tarjottimia ja muita tuotteita.

kolme-ovea2

Tunnustus


Valmis


Nyt on ladattavana ilmaiseksi  viime vuoden 24 tunnin sarjakuvani siistitty versio iBookstoressa. Macille ja iOS-laitteille (iPad, iPhone)

24-kartta

Markkuulla

Kävin joku aika sitten Markkuun kyläkoululla Tyrnävällä sarjakuvantekoa vauhdittamassa. Aikaansaannoksia täällä.

Joanna

Väritystä


Kuten jo parina vuonna aikaisemminin, aion tuunata uusimman 24 tunnin sarjakuvatapahtuman tuotoksen jälkikäteen ja laittaa sen sitten vapaasti ladattavaksi iTunesStoreen. Ilmoittelen kun on valmis.

Holle-24 07

Jere Kostamus


Todella sitkaasti edennyt Jere Kostamuksen jatko-osa, ”Big Niitty” nytkähti hieman eteenpäin. Katsotaan mitä tästä tulee.

kosta1

GoComics

Naapurit-sarja nyt myös GoComics-sivustolla käy tutustumassa.

12muistio-copy

Eläimiä


sammakko

Edellinen kuvitushomma saatu valmiiksi ja tämän viikon urakkana on mm. eläinhahmoja.

Verkkokauppa

Joku aika sitten avasin tuotteilleni verkkokaupan
Tarjolla sarjakuvia ( sekä originaaleja että painotuotteita), tauluja, kortteja, jääkaappimagneetteja sekä puutöitä kuten kuvan vieraskirja. Mitään ei vielä tähän päivään ole ostettu mutta toivotaan parempaa jatkoa.  

vieraskirja2

Kuvitusta

Viime vuosi loppui tuloksellisesti nihkeästi l. joulukuussa tuli takkiin mutta aloitamme vuoden uusin voimin ja tilauskirja alkaa olla täynnä pari kuukautta eteenpäin. Asken työn alta saatiin sarja web-kuvitusta (kuva alla) ja seuraavaksi kiinni vanhaan tuttuun Pihka”-hahmoon.
Ohessa päivittyvät sarjakuvat Naapurit ja Kärsämäki. Taustalla valmistuu ensi jouluksi 24-sivuinen joulukalenteri-sarjakuva. kerrankin ajoissa.


Ystäville


Apurahaa piti hakea mutta oli niin hankalaa niin teinkin ystävänpäiväkortteja.

yst-paiva


Kuvitus ja sarjakuvat - E.H. 2011